Studierektor till Hantverksakademin sökes

Gillar du att arbeta i en liten organisation i förändring och högt tempo Är du en problemlösare som gillar att fixa och ordna? Tar du egna initiativ och ser till att saker blir gjorda? Är du lika bekväm med att besöka hantverkare i deras verkstäder, hålla myndighetskontakter och vårda policydokument som att administrera? Då kan du vara pusselbiten som saknas i vår organisation.

Var med och utbilda framtidens hantverkare

Är du en erfaren hantverkare i något av de hantverksyrken vi utbildar inom? Vill du säkra tillväxten i ditt yrke? Bli handledare!

Ansökan till hösten 2020 är öppen

Ansökningstiden till utbildningsstarten 2020 har gått ut men du kan göra en sen anmälan. Vi antar studerande i den mån vi har lediga utbildningsplatser.

Dags att bli hantverkare?

Träffa våra lärlingar

"En jättebra utbildning"

2020-02-12

Keramikern Sofia Tufvasson tog farväl till den grafiska branschen och gick den tvååriga lärlingsutbildningen på Hantverksakademin. Nu syns hennes verk i Stockholm, Köpenhamn, New York och Milano. Tidningen Residence har gjort ett reportage om Sofia och hennes arbete.

Läs mer

Båtbyggarlärling i radio

2020-02-04

Tatuerare, krukmakare och båtrenoverare är tre nya yrken Hantverksakademin erbjuder utbildning inom. Med anledning av det besökte P4 Radio Stockholm båtbyggarlärlingen Alexander Skoogs lärlingsplats Stockholms Båtsnickeri.

Läs mer

Vad kan jag bli på Hantverksakademin?

På Hantverksakademin finns 80 olika möjligheter att förverkliga din dröm om ett hantverksliv. Oavsett om du behöver en daglig dos av bryggdoft eller om du drömmer om ett liv i kulisserna på Operan kan Hantverksakademin öppna dörren till ett roligare yrkesliv.

Intresseanmälan

Välkommen med en intresseanmälan!

Vill du veta mer om våra yrkeshögskoleutbildningar är du välkommen att lämna in en intresseanmälan - du hittar den här nedan. Vi kommer så fort som möjligt att kontakta dig för att besvara dina frågor.

OBS! Notera att en intresseanmälan inte är samma sak som en ansökan. En ansökan gör du genom att klicka på "Ansökan" under den tid på året som den är aktiv.

Intresseanmälan

För att kunna administrera din förfrågan behöver Hantverksakademin registrera dina personuppgifter i härför avsett dataregister. Du kan när som helst ta tillbaka det samtycke du har gett genom att kontakta oss.