Stort intresse för våra yrkeshögskoleutbildningar inför hösten 2015

Publicerad den 7 april 2015

Vi är mitt i ansökningsperioden och det glädjer oss att det kommer in många frågor och intresseanmälningar redan nu. Allt från attributmakare ända till ädelstenslippare! Här är den kompletta listan med alla yrkesinriktningar som vi fick beviljade för kommande intagningsomgång: attributmakare, bildhuggare, bokbindare, borstbindare, brodös, båtbyggare, bössmakare, charkuterist, ciselör, dekopör, dekorationsmålare, dekormålare, dockmakare, emaljerare, förgyllare, garvare, gjutare, glasblåsare, glasrestauratör, gravör, guldsmed, handskmakare, hattmakare, juvelfattare, kakelugnsmakare, kapellmakare, keramiker, korgmakare, kristallkronemakare, körsnär, maskör, mattrestauratör, metallrestauratör, metalltryckare, modist, musikinstrumentmakare, målningsrestauratör, möbelrestauratör, orgelbyggare, orgel-pianostämmare, pappersrestauratör, patinör, perukmakare, rammakare, repslagare, riggare, sadelmakare, segelmakare, silversmed, skeppstimmerman, skomakare, skräddare, skyltmakare, smed, stenhuggare, stickare, stuckatör, styckare, tapetmakare, tapetserare, timmerman, väskmakare, vävare och ädelstensslipare.


Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*
Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan


Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan
Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande
Fält markerade med * är obligatoriska
Fler artiklar

Aktuellt