Föreningsmöte med julbuffé

Publicerad den 6 december 2015

Lärlingarna på Hantverksakademin är studerandemedlemmar i Hantverkarna Stockholm. Som medlemmar bjuds de in till det årliga decembermötet med julbuffé. Decembermötet, Hantverkarnas föreningsmöte, har som enda punkt på dagordningen, förutom övriga frågor, att fastställa föreningsavgiften för kommande verksamhetsår.

Årets möte ägde rum den 3 december i Norra Latins lokaler vid Norra Bantorget, och inleddes med glögg och pepparkakor följt av föreningsmöte och en välsmakande julbuffé. Det blev en bra inledning av föreningslivet för de nya lärlingarna.


Hantverksföreningens decembermöte 2015

235

Lämna kommentarer

Ditt namn*

Din e-postadress*

Din kommentar*
Fält markerade med * är obligatoriska

Tipsa någon om sidan


Till e-post*

Ange e-postadressen till personen du vill tipsa om sidan
Ditt namn*

Din e-postadress*

Ditt meddelande
Fält markerade med * är obligatoriska
Fler artiklar

Aktuellt